חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרפה כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פצצת קולסטרול בטעם משובח. brכשהפורט, דבש וחמאה מתלווים לחגיגה, היא חייבת לצאת משובחת. brנהדרת לאירוח!
פרפה כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פצצת קולסטרול בטעם משובח. brכשהפורט, דבש וחמאה מתלווים לחגיגה, היא חייבת לצאת משובחת. brנהדרת לאירוח!
הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם כבדי עוף מנוקים
750 מ"ל חלב
750 מ"ל שמנת מתוקה
16 ביצים
70 מ"ל ברנדי
70 מ"ל יין פורט
מלח, פלפל לבן ומעט סוכר
לרוטב:
כמויות שוות של יין פורט, דבש וחמאה
מספר גרגירים של פלפל ירוק
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים למעבד המזון לקבלת עיסה דלילה.
יוצקים את העיסה לקעריות אישיות עמידות בחום ועוטפים בנייר כסף.
את הקעריות מניחים בכלי חסין אש ובו מים המגיעים עד למחצית מגובה הקעריות.
אופים 40 דקות בחום של 150 מעלות, או עד שהתערובת נעשית מוצקה.
מחלקים למנות ואת הנותר ניתן לשמור בקירור, רק לא לשכוח לחמם לפני ההגשה.
לרוטב: מערבבים את יין הפורט, דבש וחמאה, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מספר גרגירים של פלפל ירוק, מבשלים עד שיסמיך, ושופכים על המנות של ה"פרפה".
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון