הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מובחר
2 כפות שמן מזולה
1/2 כוס כרישה חתוכה לרצועות
1/2 כוס בוטנים קלופים ומטוגנים
2 יח' תיבוליות תאילנדי קנור
1/2 כוס בצל ירוק חתוך ליח' של 1 ס"מ
אופן ההכנה
1.. לחמם את השמן בסיר, להוסיף את האורז ולטגן כ- 2 דקות על אש בינונית עד שהאורז נעשה שקוף להוסיף את הכרישה ולערבב.
2. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ואת התיבוליות ולערבב עד להמסה.
3. לכסות ולבשל על אש קטנה במשך 20 דקות.
4.בעת ההגשה לפזר מעל את הבצל הירוק.
מגיש:
מקור: תיבוליות קנור
שתף את המתכון