הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של ביקוטים (כמו לשונות חתול)
1 שמנת מתוקה
2-3 מעדן הגולן וניל
1 שקית ג'לטין
1/2 כוס מים רותחים
2 כפות סוכר
1/3 חב' שוקולד מריר מגורר דקיק
1 כוס חלב לטבילה (רצוי חל על הבוקר)
אופן ההכנה
מרפדים תבנית פיירק מלבנית בביסקוטים טבולים בחלב
ממיסים את הג'לטין במים החמים
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר
מערבבים את הג'לטין עם המעדנים
מאחדים עם הקצפת
שופכים מעל הביסקוטים ומעל את השוקולד המגורר
מצננים במקרר - אפשר להגיש כבר לאחר שעתיים
מגיש:
מקור: המצאה אישית
שתף את המתכון