הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה, רכה
1/2 כוס חלב
2 ביצים
1 כוס סוכר (דמררה)
2 בננות בשלות מאוד, מעוכות
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/3 כוס צימוקים בהירים
1/3 כוס שוקולד צ'יפס כהים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית של 12 שקעים.
שמים את החמאה והחלב בסיר קטן וממיסים על אש קטנה תוך כדי ערבוב. מצננים.
מקציפים את הביצים למירקם סמיך ובהיר. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לתערובת תפוחה ואחידה. מערבבים פנימה את מחית הבננות. מנפים את הקמח לתוך הקערה ומערבבים. מוסיפים את תערובת החמאה והחלב ומערבבים לתערובת חלקה ונטולת גושים. מוסיפים את הצימוקים והשוקולד צ'יפס ומערבבים כך שיתפזרו בתערובת.
יוצקים לשקעים ואופים 20-25 דק', עד שהמאפינס משחימים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון