הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן
1 כף חמאה
1 בצל גדול קצוץ
1 כרובית גדולה
1 ק"ג ברוקולי
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות רוטב סויה
12 כוסות מים
1 כוס חלב
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל. חותכים את הכרובית והברוקולי ומכניסים לסיר. מוסיפים אבקת מרק, רוטב סויה ויוצקים את המים. מבשלים כשעה על אש בינונית.
מצננים מעט ומערבלים את המרק בבלנדר יד. מוסיפים כוס חלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
מגיש:
מקור: חנה גרשוני
שתף את המתכון