הוראות הכנה
מרכיבים
בשר טחון
1בצל
1 תפוח אדמה
כרפס
1ביצה
מלח לפי הצורך
פלפל
לרוטב:
3עגבניות
שום
פלפל ירוק חריף
כף רסק עגבניות
מלח
פלפל
מרק עוף
פפריקה
קופסא פטריות שמפניון טריות
אופן ההכנה
לגרד את הבצל ותפוח האדמה במגרדת דקה, לסחוט, להוסיף לבשר. להוסיף כרפס, קמח לפי הצורך, ביצה,פלפל. ללוש היטב ליצור קציצות . לטגן בצל בסיר, להוסיף 3 עגבניות, שני שום לפי הטעם, פלפל ירוק חריף.לתת לזה להתאדות קצת, להוסיף כף רסק עגבניות, להוסיף מים לפי כמות הרוטב הרצויה. פטריות שמפניון טריות, להקפיץ. להוסיף לסיר את הקציצות ומעל זה את הפטריות המוקפצות.
לבשל 40 דקות על אש קטנה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון