הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
650 גרם תרד קפוא
150 גרם גבינה בולגרית (עדיפות שלי - בולגרית עזים של פיראוס)
150 גרם גבינת פטה
3 ביצים
4 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
1 כף מלח גס
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית מלבנית בינונית, או עגולה, באופן שהבצק גולש מעבר לדפנות.
מפשירים את התרד, מנקזים את המים ומניחים בקערה.
מוסיפים את הגבינות מפוררות, ביצים, פלפל וקמח, ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל-200 מעלות. שופכים את העיסה על הבצק.
יוצקים את שמן הזית על דפנות הבצק ומעליו, ומפזרים את המלח הגס.
אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק מוכן.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון