הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
קליפה מגוררת מתפוז
½1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי
2 כוסות קמח
אופציונלי: חופן פתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
משמנים תבנית עגולה בקוטר 28, ומחממים תנור לחום בינוני.
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את קליפת התפוז, הסוכר, שמן, תמצית הוניל, אבקת האפיה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין, תוך כדי ערבוב, את מיץ התפוזים והקמח לתערובת, עד שנוצרת עיסה אחידה.
מקפלים בעדינות את קצף החלבונים אל הבצק ושופכים לתבנית.
אופים כשעה, או עד שהקיסם, הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון