הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים בינוניים קלופים וחצויים
2 גבעולי סלרי חצויים
4 עגבניות בשלות חצויות
1 בולמוס שומר קצוץ דק
4 קלחי תירס קלופים וחתוכים
כוס כרישה שטופה וקצוצה גס
חצי עלה דפנה
2 ענפי קורנית או חצי כפית קורנית מיובשת
גבעול מיורן או חצי כפית מיורן יבש
8 גבעולי פטרוזיליה
אופן ההכנה
שמים את כל המצרכים בסיר, מוסיפים 2 ליטר מים, ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה . מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 45 דקות . מסננים היטב ומצננים.
מגיש:
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון