הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס בצל קצוץ
50 גרם חמאה
6-7 פטריות שמפיניון טריות ופרוסות
שן שום כתושה
1 כוס שמנת מתוקה
½ כוס חלב
¼ כוס יין לבן
אגוז מוסקט
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום והפטריות ומאדים את הנוזלים.
מוסיפים את היין הלבן, ומבשלים כ-3 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את השמנת והחלב, מבשלים עד להסמכת הרוטב,
תוך כדי תיבול במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון