חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ביין לבן, שמן זית, לימון ואורגנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב הטעם העדין של היין הלבן, עם חמיצות הלימון brוהטונים החזקים של שמן הזית והאורגנו, עושים את העוף הזה brלא רק פשוט להכנה, אלא גם טעים.
עוף ביין לבן, שמן זית, לימון ואורגנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב הטעם העדין של היין הלבן, עם חמיצות הלימון brוהטונים החזקים של שמן הזית והאורגנו, עושים את העוף הזה brלא רק פשוט להכנה, אלא גם טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם בינוני מפורק, או 4 כרעיים מופרדות
1/3 כוס שמן זית
מיץ מלימון
גבעולי אורגנו טרי (אבל אפשר להשתמש גם באורגנו יבש)
4 שיני שום כתושות
1 כף סוכר חום דמררה
מלח, פלפל שחור גרוס
1 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
חותכים את העוף לשמונה חלקים.
בקערה קטנה מערבבים את השמן, מיץ הלימון, האורגנו, השום, סוכר, מלח ופלפל.
מורחים את העוף בתערובת.
מניחים בתבנית אפייה כשהעור כלפי מטה, ומוסיפים חצי כוס יין לבן.
אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200)
הופכים את העוף, מורחים ברוטב שבתבנית, מוסיפים את היין שנותר
ואופים כחצי שעה עד 45 דקות נוספות.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון