הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
2 כוסות מים
2 ביצים
קצת מלח
למילוי:
ק"ג בשר בקר קצוץ
1 בצל קצוץ
פלפל,מלח.
אופן ההכנה
מטגנים ובוחשים את כל חומרי המילוי.מקררים. לשים מכל החומרים בצק.מקמחים משטח ומרדדים אותו. יוצרים בכוס עיגולים. מניחים במרכזם קצת מהמילוי.סוגרים את העיגול לחצי סהר ומהדקים קצוות.מטילים למים רותחים,מומלחים וממתינים לרתיחה נוספת. שולים את הכיסונים רק שהם צפים.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון