חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות ברוטב צילי מתוק וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת את הרוטב הזה לפרגיות הוא ממש מיוחד .הוא מוגש במסעדת גבריאל בירושלים.אני לא בטוח שזה מהמסעדה המבוקשת ,נקווה לטוב. br
פרגיות ברוטב צילי מתוק וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת את הרוטב הזה לפרגיות הוא ממש מיוחד .הוא מוגש במסעדת גבריאל בירושלים.אני לא בטוח שזה מהמסעדה המבוקשת ,נקווה לטוב. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1ק''ג רצועות פרגיות שטופות ומסוננות
מעט שמן
מלח, פלפל
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק (תוצרת תאילנד, בקבוק 750 גרם, נמצא בכל סופרמרקט באגף הרטבים או באגף מוצרים מהמזרח הרחוק)
1 כוס חלב קוקוס (קופסת שימורים , לנער היטב לפני הפתיחה. נמצא בכל סופרמרקט באגף מוצרי המזרח הרחוק או באגף הטבע)
2 כפות רוטב סויה (אמיתי)
אופן ההכנה
אופן הכנה-אופציה ראשונה:
1. לחמם היטב מחבת כבדה עם שמן.
2. להכניס את רצועות הפרגיות, לתבל במלח ופלפל ולבשל עד ריכוך. (15-20 דקות).
3. להוסיף רוטב צ'ילי, ולערבב היטב.
4. להוסיף חלב קוקוס ורוטב סויה, ולערבב היטב,
5. לתבל לפי הטעם.
6. להגיש על אורז לבן או קוסקוס.
אופן הכנה –אופציה שניה: ( לא מתאימה למאוד רעבים )
1. להשרות את רצועות הפרגיות ברוטב צ'ילי, רוטב סויה וחלב קוקוס.
2. לתבל בפלפל שחור ומעט מלח. להשאיר כמה שעות או לילה.
3. לחמם שמן בסיר בינוני, להכניס את הפרגיות המושרות ברוטב והחלב
4. לבשל עם מכסה עד ריכוך.
5. לתבל לפי הטעם .
( התוצאה באופן הכנה זה עשירה ברוטב.)
הערות:
אפשר להמיר ½ כוס רוטב צ'ילי מתוק ברוטב צ'ילי חריף – על אחריותכם בלבד.
אפשר ואף רצוי להגיש ליד התבשיל פאפיה חתוכה או מנגו חתוך. הולך נפלא יחד.
מגיש: קיבי
מקור: 2eat
שתף את המתכון