חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס וקונפיטורה מוצלחת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פסח פשוטה להכנה ומוצלחת מאד brשקליפת התפוז, הסירופ והקונפיטורה עושות לה רק טוב br
עוגת קוקוס וקונפיטורה מוצלחת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פסח פשוטה להכנה ומוצלחת מאד brשקליפת התפוז, הסירופ והקונפיטורה עושות לה רק טוב br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
½ כוסות סוכר
6 ביצים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
200 גרם קוקוס טחון
2 כוסות קמח לעוגות פסח, או קמח מצה עדין
1 אבקת אפיה
לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מעט מיץ לימון
קונפיטורת הדרים, או כל קונפיטורה לבחירה
קוקוס טחון לקישוט
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית עגולה (26) ומרפדים אותה בנייר אפיה.
מקציפים את החמאה עם הסוכר.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את קליפת התפוז, הקוקוס, קמח ואבקת האפייה, ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
בינתיים מרתיחים את כל חומרי הסירופ, עד שהסוכר נמס. מבשלים מספר דקות נוספות על להבה נמוכה, ומצננים.
את הסירופ יוצקים על העוגה בעודה חמה, ומניחים לה להצטנן.
מורחים מעל שכבה של קונפיטורה (יכול להיות שיהיה צורך לדלל אותה במעט מים ולחמם במיקרו), ומעל הכל בוזקים קוקוס טחון.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון