הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
2-3 כפות קמח תפוחי אדמה
200 גרם קוקוס
2/3 גביע שמנת חמוצה
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
מחממים תנור לחום נמוך של 150 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה מאוד. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה והקוקוס ומקפלים בעדינות לקצף. מערבבים את השמנת עם סוכר הוניל ומוסיפים לתערובת הקוקוס ומערבבים קלות. נוטלים כף גדושה מתערובת הקוקוס, ומניחים על נייר האפייה שבתבנית. מעצבים "גבעה" בגובה 4 ס"מ. מכינים כך את כל העוגיות עם רווח של 5 ס"מ ביניהן (ניתן להשתמש גם בעזרת שקית זילוף - מקל על העבודה).
אופים כשעה עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים, ומסירים בזהירות מהתבנית בעזרת מרית.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון