הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים עד ריכוך ומסוננים מנוזלים ומצוננים
¼ כוס שמן
4 ביצים טרופות
4 כפות קמח תפוחי אדמה
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מועכים את תפוחי האדמה עם השמן, הביצים והמלח. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה. מניחים לתערובת לעמוד כשעה במקרר.
מרדדים את התערובת על משטח מקומח במעט קמח תפוחי אדמה. אם הבצק רך מדי, מוסיפים מעט קמח תפוחי אדמה.
מעמידים להרתחה סיר גדול, מלא מים, בתוספת מעט מלח.
חותכים לריבועים קטנים, או קורצים עיגולים בכפית.
מבשלים במרק רותח כ- 15 דקות: מוסיפים את הבצקניות למים הרותחים בזו אחר זו.
מגיש:
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון