הוראות הכנה
מרכיבים
340 גרם קמח
65 גרם פיסטוק
75 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
אופן ההכנה
1. בתוך קערת המיקסר (כשאליו מחובר המלוש), יש להניח את החמאה ולרככה על מהירות נמוכה למשחה אחידה.
2. לאחר מכן יש להוסיף את אבקת הסוכר ושוב ללוש למסה אחידה, להוסיף את הפיסטוקים הקצוצים ולבסוף את הקמח, עד להיווצרות הבצק.
3. יש לגלגל את הבצק לעוגיות קטנות (כ- 15 גרם העוגיה) ולהניח על נייר אפיה.
4. לחמם תנור ל- 150 מעלות.
5. לאפות כ- 30 דקות עד שהעוגיה קיבלה גוון חום קל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון