הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם שוקולד מריר
1 ביצה
160 גרם סוכר
100 גרם פיסטוק
160 גרם חמאה
1 אבקת אפיה
30 גרם קקאו
230 גרם קמח
אופן ההכנה
1. לנפות יחד לקערת עבודה את הקמח, קקאו, ואבקת האפיה
2. להוסיף את החמאה ולערבב במערבל עד קבלת פירורים גסים
3. לערבב יחד את הפיסטוק, סוכר, שוקולד והביצה ולהוסיף ליתר החומרים ולעבד יחד בעדינות עד שהעיסה הופכת לכדור.
4. לאפות תבנית "אינגלייש קייק" בניילון נצמד ולמלא בה את העיסה בדחיסות.
5. לסגור את קצוות הניילון ולקרר במקרר במשך 12 שעות.
6. להוציא מהתבנית את העיסה המקוררת תוך שמירה על צורת התבנית
7. לפרוס בעזרת סכין חדה לפרוסות דקיקות ולאפות על נייר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ- 12 עד 15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון