חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פרופיטרולים"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקרי המסעדות מקבלים כסף כדי להשמיץ אותם. br br(אבל שימו לב שהם בכל זאת הם תמיד מזמינים אותם....) br br"פרופיטרולים"(פחזניות). שילוב בנאלי של בצק פושר וחסר טעם, גלידה קרה וחלבית, רוטב חם ושוקולדי. br brובבית - הוא ימתין לפקודתכם בפריזר לרגע שתצטרכו מנת סוכר מפנקת לעצמכם או לאורחים ב- 5 דקות. br br
"פרופיטרולים"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקרי המסעדות מקבלים כסף כדי להשמיץ אותם. br br(אבל שימו לב שהם בכל זאת הם תמיד מזמינים אותם....) br br"פרופיטרולים"(פחזניות). שילוב בנאלי של בצק פושר וחסר טעם, גלידה קרה וחלבית, רוטב חם ושוקולדי. br brובבית - הוא ימתין לפקודתכם בפריזר לרגע שתצטרכו מנת סוכר מפנקת לעצמכם או לאורחים ב- 5 דקות. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לפחזניות
כוס חלב
קורט מלח
120 גר חמאה
כוס קמח (רגיל)
4 ביצים
כפית סוכר
גלידת וניל משובחת
לרוטב שוקולד חם
200 גר שוקולד מריר
חבילת שמנת מתוקה
חצי כפית נס קפה
כפית דבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מרתיחים חמאה, מלח, סוכר וחלב בסיר טפלון
מיד כשרותח מורידים מהאש ומוסיפים את כוס הקמח ומערבבים 2 דקות עם כף עץ, זה הופך לבצק קצת קשה, נותנים לבצק להתקרר 3 דקות
שמים את הבצק במיקסר ובמהירות איטית מוסיפים את הביצים אחת אחת
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוט של 1 ס"מ בערך
מזליפים ע"ג נייר אפיה פחזניות (את העיגול בונים מהאמצע החוצה)
אופים 20 דקות ומקררים
פורסים באמצע, שמים כף גלידה בכל אחת
את כל מרכיבי הרוטב שמים במיקרו עד שנמס ויוצקים על הפחזניות, מגישים מיד.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון