מבקרי המסעדות מקבלים כסף כדי להשמיץ אותם. br br(אבל שימו לב שהם בכל זאת הם תמיד מזמינים אותם....) br br"פרופיטרולים"(פחזניות). שילוב בנאלי של בצק פושר וחסר טעם, גלידה קרה וחלבית, רוטב חם ושוקולדי. br brובבית - הוא ימתין לפקודתכם בפריזר לרגע שתצטרכו מנת סוכר מפנקת לעצמכם או לאורחים ב- 5 דקות. br br
|
|
|
מבקרי המסעדות מקבלים כסף כדי להשמיץ אותם. br br(אבל שימו לב שהם בכל זאת הם תמיד מזמינים אותם....) br br"פרופיטרולים"(פחזניות). שילוב בנאלי של בצק פושר וחסר טעם, גלידה קרה וחלבית, רוטב חם ושוקולדי. br brובבית - הוא ימתין לפקודתכם בפריזר לרגע שתצטרכו מנת סוכר מפנקת לעצמכם או לאורחים ב- 5 דקות. br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
לפחזניות
כוס חלב
קורט מלח
120 גר חמאה
כוס קמח (רגיל)
4 ביצים
כפית סוכר
גלידת וניל משובחת
לרוטב שוקולד חם
200 גר שוקולד מריר
חבילת שמנת מתוקה
חצי כפית נס קפה
כפית דבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מרתיחים חמאה, מלח, סוכר וחלב בסיר טפלון
מיד כשרותח מורידים מהאש ומוסיפים את כוס הקמח ומערבבים 2 דקות עם כף עץ, זה הופך לבצק קצת קשה, נותנים לבצק להתקרר 3 דקות
שמים את הבצק במיקסר ובמהירות איטית מוסיפים את הביצים אחת אחת
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוט של 1 ס"מ בערך
מזליפים ע"ג נייר אפיה פחזניות (את העיגול בונים מהאמצע החוצה)
אופים 20 דקות ומקררים
פורסים באמצע, שמים כף גלידה בכל אחת
את כל מרכיבי הרוטב שמים במיקרו עד שנמס ויוצקים על הפחזניות, מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון