הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר משובח לא רזה במיוחד קצוץ דק מאוד אנטריקוט שמן או סינטה שמנה במיוחד
1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
½ כוס שמן זית
½ - ¾ כוס בירה לבנה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח ים
1 כף רוטב ברביקיו
1 כף קטשופ
מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה. מקררים ומוסיפים את כל החומרים כולל השמן שבו טוגן הבצל לקערה, לשים היטב, יוצרים 5 קציצות עבות (ניתן לפזר מעט פלפל גרוס מעל כל קציצה) ומניחים למנוחה של מספר שעות במקרר
2. מטגנים על מחבת ברזל חמה עד למצב שהקציצה פריכה היטב מכל הצדדים (בשר באיכות כזאת כדאי לאכול כשהוא עדיין אדום בפנים). מי שרוצה לקבל קציצה יותר פריכה שיקמח אותה קלות לפני הטיגון.
3. מגישים לפי כל כללי הטקס: לחמניות, בצל, חסה ועגבניה. אפשר אפילו להכין מיונז-שום לבד ולשתות עם בירה או עם בלאדי מרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון