הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח פילה סלמון
זר כוסברה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 שיני שום טרי קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1. בתבנית פיירקס גדולה, מערבבים את כל חומרי המרינדה.
2. משרים את הסלמון במרינדה כ- 3-4 שעות (לאחר שעתיים הופכים את הדג)
3. מכסים את התבנית עם הסלמון והמרינדה בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ של 180 מעלות למשך 25 ל- 30 דקות.
טיפ: לפני שמוציאים מהתנור לצקת על הדגים מהרוטב שבתבנית ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון