חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון אפוי בנייר אלומיניום ברוטב שמנת צונן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון אפוי בנייר אלומיניום ברוטב שמנת צונן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות פילה סלמון (250 גרם כל יחידה)
5 יריעות נייר אלומיניום בגודל 30X30 ס"מ
מלח, פלפל שחור טחון טרי
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
5 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס יין לבן יבש
80 גרם חמאה חתוכה ל-5 קוביות
לרוטב השמנת:
2 גביעים שמנת תנובה 15%
1/2 כוס מיונז משובח
2 כפות חרדל גרגרים
2 מלפפונים חמוצים מגוררים דק
1/4 כוס עירית קצוצה
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כפית חזרת לבנה (לא הכרחי)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). שמים במרכז כל יריעת נייר אלומיניום את הדג. מתבלים במלח ובפלפל, זורים מעל את הפטריות, הבצל, הפטרוזיליה והשום. מערבבים את מיץ הלימון והיין ויוצקים על כל דג.
2. שמים על כל דג קובית חמאה מקפלים את יריעת האלומיניום מעל הדג, מהדקים וסוגרים היטב. מסדרים את הדגים העטופים בתבנית ואופים כ-20 דקות.
3. מוציאים את הדגים מהעטיפה מסדרים בצלחת אישית ומגישים בצד את הרוטב.
להכנת הרוטב:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומצננים היטב.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון