חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם בצל ירוק וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם בצל ירוק וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 לימון
½ 1 כוסות אורז לבן ארוך
3 כוסות מים
¼ 1 כוסות בצל ירוק קצוץ
4 כפות בצל מטוגן יבש
1 כפית מלח
1/3 כוס זיתים שחורים (רצוי קלמנטה), מגולענים וקצוצים
2 כפות פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
בעזרת קולפן ירקות, קולפים מהלימון רצועות דקות של קליפה צהובה.
2. מחממים את השמן בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים עד שהוא מתרכך, בערך 2 דקות.
3. מוסיפים לסיר את המים, האורז, המלח, הבצל המטוגן וקליפות הלימון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהמים התאדו והאורז רך (בערך 20 דקות).
4. מוציאים את קליפות הלימון. מוסיפים את הפטרוזיליה והזיתים, מערבבים, מכסים ומעמידים בצד ל5- דקות.
5. מעבירים לקערה ומגישים
מגיש: m73
מקור: תבליני מימון
שתף את המתכון