חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בטטות אפויות ממולאות בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שמתאימה בהחלט לימי חג הפסח
בטטות אפויות ממולאות בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שמתאימה בהחלט לימי חג הפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות גדולות
30 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס עלי נענע
½ כוס פיסטוקים קלופים
2 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן זית
1 קופסה גבינת מסקרפונה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חוצים את הבטטות לאורך. בעזרת סכין מרחיקים את החלק הפנימי. משאירים שוליים בעובי 1.5 ס"מ.
2. מעבירים לתבנית ומפזרים בכל שקע כמה קוביות חמאה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה ( 200 מעלות) במשך 20דקות.
3. להכנת המלית קוצצים את עלי הנענע והפיסטוקים במעבד מזון. מוסיפים את השום והשמן ומעבדים עד שנוצרת עיסה אחידה עם מרקם גס.
4. מערבבים בקערה את הגבינה עם מחית הנענע ומתבלים במלח ובפלפל.
5. ממלאים את הבטטות במלית ומחזירים לתנור למשך כ 15-דקות נוספות. מגישים חם.
מגיש: m73
מקור: תבליני מימון
שתף את המתכון