הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס העוגה
200 גרם ופלים של "לואקר" בטעם וניל (אני אומרת שאפשר גם שוקולד)
200 גרם חמאה מומסת
לעוגה:
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
14 גרם ג'לטין
¼ כוס מים פושרים
מיץ מתפוז אחד
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
בסיס העוגה
מערבבים את הופלים השבורים עם החמאה המומסת. מהדקים על נייר אפייה שהונח על תבנית עגולה (24), ומכניסים להקפאה למשך כל ההכנה של העוגה.
מערבבים את החלמונים והסוכר, ובוחשים פנימה את הגבינה.
מרככים את הג'לטין עם המים הפושרים, ומוסיפים אותו אל תערובת הגבינה ובוחשים היטב.
מקציפים את השמנת המתוקה ועוטפים אותה אל תוך הגבינה, ולבסוף מוסיפים את מיץ התפוזים.
מוזגים את כל התערובת על בסיס הוופלים שבתבנית, מקררים כשש שעות לפחת, ומגישים.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: גורמה
שתף את המתכון