חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סחוג של סבתא של גיל חובב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הספר " מטבח משפחתי" שכתב גיל חובב ,יצא לאור בשנת 96 והוא מספר על ילדותו המעניינת וגם יש מתכונים מענייניים השזורים בדפי הספר. ממליץ לקרוא
סחוג של סבתא של גיל חובב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הספר " מטבח משפחתי" שכתב גיל חובב ,יצא לאור בשנת 96 והוא מספר על ילדותו המעניינת וגם יש מתכונים מענייניים השזורים בדפי הספר. ממליץ לקרוא
הוראות הכנה
מרכיבים
1 זר כוסברה
1 ראש שום
10 פלפלים ירוקים חריפים
מלח
פלפל שחור
2 כפות שטוחות כמון
10 גרגרי הל או כפית שטוחה של הל טחון
אופן ההכנה
1. מקלפים את שיני השום. שמים במעבד מזון יחד עם הכוסברה. מעבדים למחית אחידה.
2. מסירים את עוקצי הפלפלים החריפים אך משאירים את הזרעים,שבהם טמונה החריפות. מוסיפים את הפלפלים ואת יתר החומרים למחית שום והכוסברה.מעבדים כ- 30 שניות,עד שמתקבלת מחית אחידה. שומרים במקרר.
הערה: אם הסחוג חריף מספיק ,הוא נשמר שבועות ואף חודשים.
מגיש: קיבי
מקור: הספר מטבח משפחתי -גיל חובב
שתף את המתכון