הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות מיץ תפוזים של פריגת (Freeze)
100 גרם חמאה רכה
½ כוס שמנת מתוקה
2 כפות ליקר תפוזים
2 חלמונים
אבקת קקאו
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד והשמנת בסיר על אש קטנה תוך כדי בחישה מתמדת.
2.מוסיפים בזה אחר זה את החלמונים ובוחשים היטב כשתי דקות. מורידים מהאש.
3. מוסיפים את החמאה, "פריז" התפוזים והליקר. בוחשים היטב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
4. מעבירים לקערת פלסטיק את התערובת ומקפיאים כשעתיים.
הגשה:
בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים של שוקולד ומגלגלים אל תוך אבקת הקקאו. מומלץ להגיש עם גלידת פיסטוק.
מגיש:
מקור: פריגת
שתף את המתכון