הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות תמרים רכים, ללא חרצנים קצוצים דק
½ כוס פקאן, קצוצים דק
½1 כוסות פצפוצי אורז
½ כפית קינמון טחון
½ כוס פתיתי קוקוס (או שקדים טחונים, או זרעי שומשום)
קערה גדולה
צלחת
אופן ההכנה
1. שמים את התמרים, האגוזים, פצפוצי האורז והקינמון בקערה. לשים את החומרים בידיים לתערובת מוצקה.
2. צובטים כמות קטנה מן התערובת ויוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך.
3. מפזרים את פתיתי הקוקוס (או את השקדים הטחונים, או את השומשום) על הצלחת ומגלגלים בהם כל כדור עד שהוא מצופה באופן אחיד.
4. להגשה נאה, מחלקם את הכדורים לשלושה חלקים ומצפים כל שליש בציפוי שונה.
מגיש:
מקור: מתכון של ורדית קוהן וגלית האן מתוך הספר מתוק ובריא
שתף את המתכון