הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה של 250 מ"ל
2 פודינג וניל
חבילה 1 של פתיבר(בסקווטים לבנים)
500 גרם גבינה
4 כפות סוכר
1 כוס חלב
2קערות,מערבל,צלחת ותבנית אפיה
אופן ההכנה
לוקחים את 2 השמנת המתוקה שופכים לקערה ואת 2 הפודינג וניל שופכים לאותה קערה.
מקציפים אותם ושמים באמצע ההקצפה כוס חלב.
בקערה השנייה שופכים את הגבינה ואת ארבע כפות הסוכר.
מערבבים את שתי הקערות.
שמים חלב בצלחת, טובלים את הבסקוויטים בחלב וממלאים את תבנית האפיה.
שופכים את הקערה לתבנית מפוררים בסקוויטים ושמים על המילוי בתבנית את הפירורים.
בתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון