חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טארט טאטן" של כרישה וגבינות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרישה בטעם מתקתק עדין, מעניק לו טעם מיוחד brבשילוב עם הגבינות המעולות, הפטריות והעגבניות המיובשות brומתחת לכל זה, בצק עלים... אין מלים... פשוט להכנה ומיוחד
"טארט טאטן" של כרישה וגבינות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרישה בטעם מתקתק עדין, מעניק לו טעם מיוחד brבשילוב עם הגבינות המעולות, הפטריות והעגבניות המיובשות brומתחת לכל זה, בצק עלים... אין מלים... פשוט להכנה ומיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בצק עלים מרודד
6 גבעולי כרישה עבים (החלק הלבן בלבד)
2 כפות סוכר
15 חצאי עגבניות מיובשות
250 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ומטוגנות
100 גרם פתיתי גבינת פרמז'ן
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
1 שמנת לבישול
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
חותכים את גבעולי הכרישה לקטעים באורך של 3 ס"מ.
ממיסים במחבת כבדה את הסוכר לקבלת קרמל, מוסיפים את הכרישה ומטגנים כ-5 דקות.
מסירים מהאש.
מעמידים בתבנית עגולה (26) משומנת ומרופדת בנייר אפיה את הכרישה.
מסדרים ביניהם את העגבניות המיובשות והפטריות.
מערבבים בקערה את הגבינות, השמנת והביצים.
מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ויוצקים לתבנית.
מחממים תנור לחום בינוני. חותכים את הבצק לקוטר התבנית ועוד קצת יותר.
מניחים את הבצק על תערובת הירקות. תוחבים את שולי הבצק בין דפנות התבנית לירקות.
מחוררים את הבצק במספר מקומות.
מכניסים לתנור ואופים עד שהבצק משחים, כ-25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-5 דקות.
מעבירים סכין בין המאפה לדופן התבנית והופכים את הטארט על צלחת הגשה נאה.
ב ת י א ב ו ן!
מגיש: kalla
מקור: סיגל פונדיברידר
שתף את המתכון