הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גר' קמח תפוחי אדמה
100 גר' קמח מצה
קורט מלח
100 גר' מרגרינה
25 גר' אבקת סוכר
2 חלמונים
100 גר' אגוזים קצוצים
למילוי:
2 שקיות סוכר וניל
50 גר' מרגרינה
200גר' דבש
מיץ מחצי לימון
150 גר אגוזי פקאן חצויים
אופן ההכנה
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.
למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.
מגיש:
מקור: מתוק נט.
שתף את המתכון