חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בקר פשוט וקל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בקר פשוט וקל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר בקר (שפונדרה, שייטל, פלדה) חתוך לקוביות
2 גזרים פרוסים
1 תפו"א גדול חתוך לקוביות
1 בצל קטן
2 שיני שום
1 ענף רוזמרין טרי
1 ענף זעתר טרי
2 עלי מרווה טריים
רבע עגבנייה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים את הבשר עם הרוזמרין, הזעתר, המרווה, השום, הבצל והעגבניה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה תוך כדי קיפוי הסיר (הסרת הפסולת הצפה למעלה). מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מוציאים את הרוזמרין, המרווה, הבצל, השום, העגנייה והזעתר. מוסיפים את תפוח האדמה, הגזר, 2 כוסות מים וכפית מלח וכפית פלפל שחור. מכסים ומבשלים יחד כשעה נוספת.
מגישים חם
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון