הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר בקר (שפונדרה, שייטל, פלדה) חתוך לקוביות
2 גזרים פרוסים
1 תפו"א גדול חתוך לקוביות
1 בצל קטן
2 שיני שום
1 ענף רוזמרין טרי
1 ענף זעתר טרי
2 עלי מרווה טריים
רבע עגבנייה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים את הבשר עם הרוזמרין, הזעתר, המרווה, השום, הבצל והעגבניה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה תוך כדי קיפוי הסיר (הסרת הפסולת הצפה למעלה). מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מוציאים את הרוזמרין, המרווה, הבצל, השום, העגנייה והזעתר. מוסיפים את תפוח האדמה, הגזר, 2 כוסות מים וכפית מלח וכפית פלפל שחור. מכסים ומבשלים יחד כשעה נוספת.
מגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון