הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר טחון
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
שן שום כתושה
צרור כוסברה קצוצה
בצל קצוץ דק
ביצה
35 משמשים יבשים רצוי קטנים .
8 כוסות מרק צח
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר הטחון התבלינים הכוסברה והבצל מערבבים היטב ,ומוסיפים את הביצה .מערבבים לקבלת עיסה אחידה .
מרטיבים את הידים יוצרים כדורים ,בכל כדור יוצרים גומה, ומכניסים לגומה את המשמש.
מגלגלים לכדור .
מרתיחים את המרק, ומכניסים את הכדורים, מבשלים כ 15 דקות ומגישים חם .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף נתן זנבה
שתף את המתכון