חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון מאודה עם עשבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון מאודה עם עשבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית או חמאה מומסת להברשה
24 עלי מרווה
8 חתיכות פילה סלמון נקי מעור ואדרות (במשקל של 180 גרם כל חתיכה)
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים:
שמיר, עירית, בזיליקום, כוסברה, נענע
2 לימונים מפולטים (כלומר, פילטים של לימון ללא קליפה וללא העור)
8 כפות יין לבן יבש לזילוף
אופן ההכנה
1. חוצים 4 ניירות אפייה לאורכם, כך שיווצרו 8 מלבנים.
2. משמשנים את מלבני הנייר, מניחים במרכז כל מלבן 3 לי מרווה ועליהם את הפילה. מתבלים במלח ופלפל, מפזרים עשבי תיבול ולימון ומטפטפים יין. סוגרים את הנייר לחבילה אטומה, על ידי ליפוף הקצוות בתנועה מעגלית. עד שלב זה מכינים מראש, ושומרים עד 24 שעות בחלק הקר ביותר של המקרר.
3. לפני ההגשה מחממים תנור ל- 180 מעלות.
4. עופים את הדגים במטעפת הנייר 7-10 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה להגשתו. מציצים על החבילות: אם הדג נראה בגוון ורדרד חי, הוא עשוי למחצה: ואם הוא מקבל גוון ורוד בהיר מאוד, כמעט לבן ואטום הוא כבר עשוי מדי. מגישים בצלחת בתוך החבילה, ונותנים לכל סועד להתענג על הארומה בפתיחתה.
מגיש: m73
מקור: פסח - אוכל טעים לחג
שתף את המתכון