הוראות הכנה
מרכיבים
¾ מרגרינה (חמאה)
¾ כוס סוכר + 1/2 כוס סוכר
6 חלמונים
כפית וניל
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
מעט מלח
¾ כוס חלב (ניתן להמיר במים)
קופסת שימורי רסק תפוחים
אופן ההכנה
מערבלים במיקסר במהירות גבוהה ,מרגרינה ¾ כוס סוכר חלמונים ווניל במשך דקה, מאיטים את המהירות ומוסיפים קמח, אבקת אפיה מלח וחלב. מערבלים עד שהתערובת אחידה.
משטחים בתבנית שטוחה ומשומנת ואופים כ-20 דקות עד שמזהיב.
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר (הקצף צריך להיות מתקתק) לקצף נוקשה ומבריק.
מוציאים מהתנור ושופכים את רסק התפוחים על העוגה באופן אחיד . מצפים בקצף ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהקצף מעט מזהיב.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון