חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריזוטו אפונה ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של השף רפי כהן מרפאל. brתענוג אמיתי, מלאן קלוריות. brאפשר להפוך את זה לכשר, אם משתמשים בציר שעשוי ממים ואבקת מרק עוף פרווה, אבל זה לא אותו הדבר, ואל תאשימו אותי.
ריזוטו אפונה ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של השף רפי כהן מרפאל. brתענוג אמיתי, מלאן קלוריות. brאפשר להפוך את זה לכשר, אם משתמשים בציר שעשוי ממים ואבקת מרק עוף פרווה, אבל זה לא אותו הדבר, ואל תאשימו אותי.
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אחת אורז לריזוטו (סקוטי)
100 גרם חמאה
6 כפות קצפת משמנת מתוקה.
כוס גרגרי אפונה טריה.
4 בצלים ירוקים עבים, חצויים לאורך וחלוטים.
3 בצלי שאלוט קצוצים.
2 כפות עירית קצוצה.
1 ליטר מרק עוף.
100 גרם קבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מבשלים את האורז תוך עירבוב על פי הסדר הבא -
ממיסים מחצית מהחמאה, מוסיפים את האורז. מערבבים על שכל האורז עטוף בחמאה. מוסיפים את המרק מצקת אחר מצקת (מרק חם!!!), עד שהכל נספג והאורז מגיע לדרגת "אל-דנטה".
מוסיפים את האפונה ומערבבים דקה.
מוסיפים את החמאה והקצפת ומבליעים תוך ערבוב.
מוסיפים את השאלות והעירית. מברבבים.
מוסיפים את הגבינה. מברבבים.
מניחים מנה בתוך צלחת עמוקה, ומסדרים מעל מעט בצל ירוק צרוב במחבת חם ללא שמן.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון