חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפסטה המושלמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפסטה המושלמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של מקרוני שבלונותמקלותגלגלים וכו"
1 בצל
1 קופסה פטריות
חצי קופסה תירס
5 כפות שמן זית
2 תיבוליות בזיליקום של "קנור"
3 שני שום
1 עגבניה חתוכה
1 מטבוחה
2 כפות רסק עגבניות
אורגנו
פפריקה אדומה
מלח
אופן ההכנה
מקרוני
לשים בתוך סיר ¾ מים רותחים וגם קצת שמן טיגון. עם סיר פתוח למחצה משאירים כ-20 דקות .
כאשר המקרוני מוכנים, לסנן את המים .
רוטב:
שמים קצת שמן .מוסיפים בצל ומטגנים עד השחמה .מוסיפים בהדרגה את הפטריות,תירס,שום,עגבניה חתוכה.רסק עגבניות .מטבוחה. שמים את התבלינים . מוסיפים 1 כוס מים .
לאחר 4 דקות להוסיף 5 כפות שמן זית וגם 2 טיבוליות של קנור .
לאחר שהרוטב מוכן שופחים לתוך המקורני .
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון