הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר חמאה
כוס מים
150 גר גבינת עיזים קשה (בולגרית/פטה)
כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור
כוס זיתים מגולענים חצויים
אופן ההכנה
ממיסים 100 גר' חמאה עם כוס מים בסיר. מפוררים במזלג 150 גר' גבינת עיזים (אני השתמשתי בפטה עיזים...). מכבים את האש ומוסיפים לחמאה כוס קמח ובוחשים עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר. מוסיפים לתערובת 3 ביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את גבינת העיזים, פלפל שחור וכוס זיתים (אני חציתי אותם). אופים עד השחמה בחום בינוני.
טיפ: כדאי לאפות בתבנית קטנה יחסית, או לשים כמות כפולה בתבנית גדולה יותר, אחרת זה יוצא דק מדי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון