הוראות הכנה
מרכיבים
מצות שבורות לחתיכות
שמנת מתוקה
חלב
ביצים
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט
שמן לטיגון
*ניתן להוסיף עשבי תבלין כגון: טימין, פטרוזיליה, בזיליקום,אורגנו.
***********
למצה בריי מתוקה:
סוכר/אבקת סוכר
מעט וניל
קינמון טחון
אופן ההכנה
שוברים את המצות לחתיכות קטנות אך אין לפורר אותן לגמרי, מוסיפים עליהן שמנת מתוקה עד לחצי מגובה המצות ומעליהן חלב עד למס' ס"מ מעל גובה המצות.
מוסיפים כמות ביצים שבורות עד לסמיכות המסה הרצוייה ומשהים מס' דקות כדי שהמצות תתרככנה.
מוסיפים את התבלינים.
את המשך ההכנה מבצעים בטיגון-ערבוב כמו בביצה מקושקשת.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון