חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד על בסיס מרנג קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס שוקולד על בסיס מרנג קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים מופרדות
½1 כוסות סוכר
½1 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
150 גרם שבבי קוקוס
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם ½1 כוסות סוכר ותמצית וניל לקבלת קצף נוקשה ומבריק. מקפלים פנימה את הקוקוס ומעבירים לתבנית אפייה משומנת (קוטר 26). אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות או עד שהחלק העליון התקשה מעט והשחים קלות. מוציאים מהתנור ומצננים.
מקציפים את השמנת עם יתרת הסוכר לקצף יציב ושומרים במקום קריר. ממיסים את השוקולד באמבט כפול. לאחר שנמס מוסיפים את החלבונים וטורפים יחד (נזהרים שלא ליצור חביתיות שוקולד). מקפלים את השוקולד היטב לקצפת ויוצקים על תחתית הקוקוס המצוננת. מכניסים למקרר ללילה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון