הוראות הכנה
מרכיבים
4 סלקים קטנים קלופים
שמן זית
מלח גס
רבע לימון
בצל ירוק קצוץ דק (חלק ירוק בלבד)
אופן ההכנה
מניחים כל סלק בנייר כסף. מזליפים מעליו שמן זית וזורים מעט מלח גס. עוטפים בנייר הכסף (כל סלק בנפרד) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשעה. מוציאים מהתנור ומצננים.
פורסים את הסלקים במנדולינה לפרוסות דקיקות. מניחים את הפרוסות הדקיקות על צלחת הגשה נאה. סוחטים מעל את רבע הלימון. מזליפים מעל שמן זית. זורים מלח גס ואת הבצל הירוק ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון