חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידלעך פולניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלעך פולניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס קמח מצה
½1 כוס מים רותחים
¼ כוס שמן - השמן של בצל מטוגן
3-4 ביצים ( תלוי בגודל הביצה)
1 כף אבקת מרק
מלח, קצת פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את קמח המצה + אבקת מרק ותבלינים.
לערבב ביצים ושמן.
לשפוך לביצים את קמח המצה, להוסיף מים ולערבב.
להניח לרבע שעה.
להרטיב מגש. לקרוץ כדורים מהעיסה ( גודל פינג פונג). לטבול כל פעם הידיים במים כדי שלא ידבק לידיים, להניח על המגש.
להרתיח בסיר מים עם מלח. כשרותחים - להכניס ה"קניידלך" למים הרותחים.
כשהכדורים עולים למעלה - להנמיך האש, לכסות הסיר ולבשל חצי שעה.
מדי פעם לנער קצת את הסיר.
כשמוכן - להוציא למסננת.
ניתן לשמור בכלי פלסטיק סגור.
מגיש: ronidh
מקור: משפחתי
שתף את המתכון