חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות אורז עם ירקות בסגנון סיני חריף-מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט להכנה, טעים וניתן להגיש כמנה עיקרית או כתוספת למנה עיקרית.
אטריות אורז עם ירקות בסגנון סיני חריף-מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט להכנה, טעים וניתן להגיש כמנה עיקרית או כתוספת למנה עיקרית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת אטריות אורז
1/2 כרוב לבן חתוך
1 בצל חתוך לפרוסות
3 גזרים קלופים, שטופים וחתוכים למקלות בעובי 2 מ"מ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב טריאקי (אוסם)
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות במים כ-3 דקות מהרתיחה. מסננים ושוטפים במים קרים. מסננים.
2. במחבת רחבה (או בווק) מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזרים ולאחר כ-3 דקות מוסיפים את הכרוב.
3. מקפיצים כ-2 דקות ומוסיפים את הרטבים.
4. מוסיפים את האטריות לירקות המוקפצים ומערבבים.
מגיש: CeliacMom
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון