חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט גבעולי סלק (מנגולד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מזרלי עם הגבעול של עלי הסלק, לימון ותבלינים (קרטייה)
סלט גבעולי סלק (מנגולד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מזרלי עם הגבעול של עלי הסלק, לימון ותבלינים (קרטייה)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה עלי סלק שטופים היטב
1 בצל יבש קצוץ ריבועים (בערך כוס)
4 ביצים
1 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ מלימון טרי
שמן לטיגון
אופן ההכנה
להפריד את עלי הסלק הלבן מהירוק, לטגן במחבת את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף זהוב (לא לשרוף) לחתוך את החלק הלבן של הסלק בצורת ריבועים ולהוסיף לבצל לערבב ולאדות כשתי דקות.
לחתוך את החלק הירוק של עלי הסלק לרצועות ולהוסיף למחבת תוך כדי עירבוב. להמשיך לאדות עוד כשתי דקות (עד שהצבע נהיה מעט כהה).להוסיף אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבלים בכוס את הביצים ושופכים על הירק במחבת ונותנים לזה להתקשות מעט (כמו חביתה).
כאשר הביצה מתקשה לערבב אותה לתוך הירק עד שהביצה מבושלת לגמרי (בערך כשתי דקות).
מורידים מהאש ומוסיפים מיץ הלימון.
ניתן לאכול את זה גם קר.
תיאבון
מגיש:
מקור: שלווה
שתף את המתכון