הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר הודו אדום או בשר שווארמה הודו חתוך לקוביות
1 כוס פטריות טריות
2 פלפלים אדומים, מנוקים מגרעינים וחתוכים לקוביות
3 עגבניות חתוכות לפלחים
2 קישואים פרוסים עבה
למשרה:
¼ כוס יין אדום יבש
¼ כוס מים
2 כפיות שמן
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות שבבי בצל
אופן ההכנה
1.משחילים את נתחי הבשר, לסירוגין עם הירקות על שיפודי העץ.
2. מערבבים יחד את חומרי המשרה ושורים בהם את השיפודים למשך שעתיים.
3. קולים על האש.
מגיש:
מקור: שומרי משקל
שתף את המתכון