הוראות הכנה
מרכיבים
לתבלון ה"סופלאקי" יש לערבב כמה סוגי תבלין וזהו סוד ההצלחה
1 כף פפריקה אדומה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף כמון
1 כף אורגנו יבש
1 כף אבקת שום
1 כף מלח
1 כף פלפל לבן
כפית גרגרי חרדל
כפית אבקת קארי
שמן זית למרינדה
כל בשר לגריל מתאים המומלץ ביותר הוא בשר כבש חתוך לקוביות גדולות
אופן ההכנה
מערבבים התבלינים מוסיפים שמן זית וקוביות הבשר משרים במקרר מכוסה ל 24 שעות
משפדים (עדיף בשיפודי מתכת) ניתן להוסיף גם קוביות של ירקות כדוגמת בצל פלפלים בכל הצבעים עגבניות שרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון