הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס גבינת "רומנו" מגורדת
1 שן שום גדולה
300 גרם תרד קצוץ מסונן טוב
200 גרם לבבות ארטישוק מסונן ויבש
240 גרם גבינת שמנת רכה עם שום
2 ביצים גדולות
400 גרם גבינת מוצרלה חתוכה.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-190 מעלות
במעבד מזון לשים את גבינת הרומנו ולהפעיל להוסיף את שן השום קצוצה ולעבד יחד, לכבות את המעבד ולהוסיף את התרד, ארטישוק, גבינת שמנת וביצים לעבד לעיסה אחידה.
לשפוך את התערובת לקערה ולהוסיף את גבינת המוצרלה לערבב.
להעביר את התערוב ל 2-3 קערות אפייה ולאפות עד חימום מלא 20-25 דקות.
להגיש עם משולשי טורטיות , שמנת חמוצה וסלסה.
מגיש:
מקור: מסעדת יוסטון ארהב
שתף את המתכון