חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תיאלנדי מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תיאלנדי מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף אמיתי, (חבילה)- רצוי לא קפוא , אלא טרי מהקצב.
2 פלפלים אדומים
3 גזרים
¼ כרוב לבן
1 בצל
2 שיני שום
קישוא קטן
4 כפות שמן שומשום לטיגון
לרוטב:
3 כפות סוכר חום
½ כוס סויה כהה
4 כפיות חומץ בן יין לבן
פפריקה, מלח פלפל שחור
(כמויות החומרים לרוטב הם המלצה ואפשר לשנות לפי הצורך והטעם
אופן ההכנה
פורסים דק את הפלפל, הכרוב, הגזר והקישוא.
את הבצל קוצצים דק וכן את השום.
חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות.
בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את העוף והופכים כך שהוא "נסגר" מכל הצדדים, לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים …
מכינים את הרוטב:
מערבבים את הסויה, הסוכר החום החומץ ומוסיפים מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם. שופכים למחבת וממשיכים לטגן קלות כ-15 דקות.
מגיש: קיבי
מקור: מורן ועינב רונא-כפר מסריק
שתף את המתכון