חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מפתה במיוחד לשבועות!! br brעוגת גבינה בסגנון אמריקני, דחוסה, עשירה וקרמית, עם ניחוחות מפתים של שוקולד לבן, המשתלב עם טעמי הגבינה בהרמוניה מושלמת
עוגת גבינה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מפתה במיוחד לשבועות!! br brעוגת גבינה בסגנון אמריקני, דחוסה, עשירה וקרמית, עם ניחוחות מפתים של שוקולד לבן, המשתלב עם טעמי הגבינה בהרמוניה מושלמת
הוראות הכנה
מרכיבים
25ם מ"ל ( 1 מיכל) שמנת מתוקה 38%
350 גרם שוקולד לבן
500 גרם ( 2/3 גביע) גבינה לאפייה 5% שומן
150 גרם גבינת שמנת
150 גרם סוכר
1 מקל וניל
6 ביצים
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה.
מערבבים יחד את הגבינות, הסוכר , הוניל ( חוצים את המקל ומוציאים בעזרת הסכין את הגרגירים) והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.
בוחשים פנימה את תערובת השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית תנור וממלאים מים חמים עד לחצי מגובה תבנית העוגה.
אופים בתנור למשך כשעה בחום של 170 מעלות, עד שהעוגה יציבה.
מצננים.
מגיש: שרון שני
מקור: יניב גור אריה
שתף את המתכון