1 כוס שעועית שחורה קטנה br1 אבוקדו בינוני בשל br1 בצל ירוק קצוץ גס br150 גרם פסטרמה בגוש - לא פרוס br½ כוס כוסברה קצוצה דק br1 או 2 פלפלים ירוקים חריפים אפשר להחליף ב - ½ פלפל מתוק brפלפל שחור brכמון brמלח br2 כפות מיץ לימון br2 - 3 כפות שמן זית br2 - 3 שיני שום כתושים br12 טורטיות br
|
|
1 כוס שעועית שחורה קטנה br1 אבוקדו בינוני בשל br1 בצל ירוק קצוץ גס br150 גרם פסטרמה בגוש - לא פרוס br½ כוס כוסברה קצוצה דק br1 או 2 פלפלים ירוקים חריפים אפשר להחליף ב - ½ פלפל מתוק brפלפל שחור brכמון brמלח br2 כפות מיץ לימון br2 - 3 כפות שמן זית br2 - 3 שיני שום כתושים br12 טורטיות br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1. להשרות את השעועית כל הלילה. למחרת לסנן ולבשל במים עם
מלח עד שתתרכך. לסנן ולקרר.
2. לחתוך את הפסטראמה והאבוקדו לקוביות של 5 - 6 מ"מ.
3. לערבב את כל המרכיבים למעט הטורטיות.
4. להניח על הטורטיה מהתערובת לקפל ולהגיש עם הרבה בירה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון